Пълно манипулационно здравно обслужване - поставяне на инжекции, смяна на превръзки, поставяне на абокат, включване на системи и др. Обадете се на Вашата медицинска сестра
Пълно манипулационно здравно обслужване - поставяне на инжекции, смяна на превръзки, поставяне на абокат, включване на системи
Обадете се на вашата лична частна медицинска сестра на телефон 0889 066 661
Осигурете си поставяне на подкожна инжекция без болка директно във Вашият дом. Услугите в София за подкожни инжекции са на цена от 10 лв.

Подкожна инжекция

Поставяне на подкожна инжекция по домовете, цена: 12 лв.

Медицинска сестра включва система
тел.: 0889 066 661
Поставянето на подкожна инжекция представлява въвеждане на лекарствено вещество в подкожната съединителна тъкан под ъгъл на иглата 35-40 градуса на определените за подкожна инжекция места от човешкото тяло. Поставянето на подкожни инжекция е често срещана нужда от хората при различни болестни състояния, които налагат лекарственото вещество да бъде инжектирано именно по подкожен път.

Всекидневна нужда от подкожни инжекции имат, например, диабетиците. Подкожни инжекции се налага да се правят в домашни условия и при изписване от болница след операция – антикоагуланти. Някой обезболяващи също налагат поставянето им по подкожен път.

Ако имате нужда от подкожна инжекция, обадете се и Sestra.bg ще се отзове.