Пълно манипулационно здравно обслужване - поставяне на инжекции, смяна на превръзки, поставяне на абокат, включване на системи и др. Обадете се на Вашата медицинска сестра
Пълно манипулационно здравно обслужване - поставяне на инжекции, смяна на превръзки, поставяне на абокат, включване на системи
Обадете се на вашата лична частна медицинска сестра на телефон 0889 066 661
Бързи и безопасни клизми за Вашият комфорт от Сестра.БГ. Цена на клизмата: 45 лв.

Правене на клизма

Цена на клизма: 45 лв.

Медицинска сестра включва система
тел.: 0889 066 661
Налагало ли ви се е да прибягвате до правене на клизма? Ако да, не се тревожете – клизмата е безвреден начин за отстраняване на токсините на организма под формата на фекалии. Ако пък не ви е правено, не е повод за притеснение – на всеки 2 или 3 човек поне веднъж в живота му се е налагало да му се направи клизма – било при подготовка за операция, преди раждане, при прием на различни медикаменти, предизвикващи състояние на запек, при промяна начина на живот, стрес, при намаляване на ежедневните двигателни навици, също така при намален прием на фибри в храната и пиене на малко вода и други. Да, разбира се има и други причини и всички те водят до запек.

Когато традиционните методи за преодоляване на запека не помогнат – на помощ идват висококвалифицираните медицински сестри на Sestra.bg.

Не само, че ще ви предразположат психически при извършване на клизмата, но и ще ви дадат професионални съвети за недопускане рецидив на запека.

Не се колебайте! Доверете ни се!